Knyihár Anikó trambulin dance

Knyihár Anikó

2005 -ben alapítottam a Freestyle Dance Factory tánciskolát, azóta foglalkozom gyerekek és felnőttek táncoktatásával. 

2022-ben jött az ötlet, hogyan lehetne a felnőttek edzéseit – köztük a magamét is, ugyanannyi idő alatt sokkal nagyobb eredménnyel végezni.

Fontos volt, hogy az, amit táncosként szeretek egy edzésben, mindet tartalmazza, plusz legyen benne még több hatékonyság, hiszen nekem is közben született 2 gyermekem, így minden perc számít amit nem velük töltök.

 

Így jött létre a Trambulin Dance.

Nem baj, ha nem tudsz táncolni.

78′-as születésű vagyok, már nem tudok olyan pörgősen mozogni, mint 25 évesen, ezért úgy állítottam be a szakaszokat, amit követni tud a többség. Ezért van az, hogy tudnak olyanok is csatlakozni, akik még soha nem táncoltak, soha nem sportoltak, vagy hosszú kihagyás után akarnak újra formába lendülni. Akad olyan is, aki már edzésben van, és keres egy újfajta edzéstípust.

A trambulinon te tudod az intenzitást szabályozni. 

Ha jobban bírod, nagyobb mozdulatokat csinálsz. Ha örülsz, hogy végig csinálod, akkor picikéket. De ez idővel fejlődik, sokkal jobban fogod bírni a kardió részt, és az erősítéseket is. 

Gyönyörűen formálja a tested, és ha még extrán diétázol is hozzá, vagy csak kicsit odafigyelsz, hogy mit eszel, tényleg garantált, és gyors eredményt lehet elérni.

Nem beszélve arról, amit az egészségedért teszel közben.

  Szóval szerintem fantasztikus ez az edzés, akkor tudod meg igazán, ha kipróbálod 😉